Térképezzük fel a 2023-as évben a tisztasági festés árakat
szolgáltatások

Térképezzük fel a 2023-as évben a tisztasági festés árakat

A 2023-as év sok küzdelmet és kihívást ígér. Főleg a pénzügyeket illetően. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kellene élnünk tovább az életet. Vannak bizonyos kiadások, amiken még ilyen időkben sem tudunk spórolni.

Mikor kezdünk szobafestésbe?

A szobafestés nem csak esztétikai funkcióval bír. A szobafestésnek vannak bizony higiéniai okai is. Ugyanis az évek során számos szennyeződés telepedhet meg a falakon, ami egészségügyi szempontból nem elenyésző horderővel bír. Ezt hivatott megoldani a tisztasági festés.

Tisztasági festésről akkor beszélünk, ha nincs sok előkészületi munka a falakkal, nincsenek nagy javítási munkák. Ilyenkor elegendő lehet maximum két réteg festék. Ilyenkor ugyanarra a színre festik a falakat. Ez tehát a tisztasági festés.

A tisztasági festéssel gondoskodunk tehát az egészségről és egyben az esztétikával is.

Tisztasági festés 2023-ban? Ez megéri most is!,

A tisztasági festés mindig olcsóbb. Hiszen ilyenkor „csak” át kell menni a felületen még egyszer-kétszer. Nem igényel nagy előmunkálatokat. Mindig érdemes előre kérni a szobafestők véleményét. Az ajánlatkérések során felmérik a festendő területeket. Azok méretét, minőségét. S akkor megállapítják, szükséges-e kisebb munkálat, javítás, vagy mehet is rögtön a tisztasági festés.

Azért is érdemes szakemberre bízni a munkálatokat, mert számos apróbb hibára nem tudunk felfigyelni. A szobafestő szakember azonban erre van kiképezve. Ő fel tudja mérni, hogy milyen javításokra érdemes költeni.

Amit még meg szoktunk spórolni, azonban nem ez a jó megoldás, az a termékek minősége. Az olcsóbb festékek, glettek ugyanis általában rosszabb minőségűek. Ezzel pedig csak azt érjük el, hogy rossz minőségű falaink lesznek. A glettelés is egy olyan dolog, amit csak akkor érdemes saját kezűleg csinálni, ha biztosak vagyunk benne és tapasztaltak. Ugyanis a hanyag munkával igazából nem érünk el semmit.

Mi befolyásolhatja a tisztasági festés árát?

A tisztasági festés árát befolyásolhatja:

  • A terület nagyság (hány négyzetméter a helyiség, hány helyiséget kell átfesteni)
  • A termékek minősége (mennyire adunk a festékek, glettek minőségére).

Tisztasági festés szobafestes1.hu!

Ha már tudjuk, hogy tehát nem érdemes magunkra vállalni minden munkálatot, akkor el kell kezdeni keresni a jó szakembert. Ez szokott lenni a legnehezebb. Szabó István szobafestővel azonban minden pofonegyszerű lehet.

Kérjen ajánlatot még ma online vagy telefonon és kezdjék el a munkálatokat minél előbb!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük