Lakóautó kölcsönzés a kiváló Prémium Lakóautónál!
szolgáltatások

Lakóautó kölcsönzés a kiváló Prémium Lakóautónál!

Keresse fel a premiumlakoauto.hu-t, tájékozódjon és kölcsönözzön Ön is lakóautót az idei nyaralási főszezonban! Álmai lakóautójához kedvező áron juthat hozzá, minden modelljük sok-sok extrával lehet az Öné! Lakóautós vállalkozásuk 4, 5, és 6 személyes, kiváló állapotú, folyamatosan szervizelt és tisztított, ózonnal kezelt lakóautó-modelleket forgalmaz.

A Prémium Lakóautó munkatársai bérbeadáskor útra készen adják járműveiket, minden szükséges előkészületet elvégeznek. Számukra első

  • a higiénia,
  • a felszereltség
  • és a biztonság.

A lakóautók gázpalackjait és üzemanyagtartályát feltöltik,  beltereket pedig a vegyszerektől sokkalta hatékonyabb ózongenerátorral fertőtlenítik.

Látogassa meg őket! Ha lakóautó bérlésén gondolkozik, az a legjobb, ha személyesen veszi szemügyre a választható járműveket. A premiumlakoauto.hu weboldala is segítségére lehet. A lakóbuszok széles választékának egyikére kattintva 360 fokban virtuálisan körbejárhatja a kívánt modell belterét.

Minden lakóautóhoz extrák járnak! Ezek listáját megtalálja a honlapon, a lakóautózás szerelmeseinél! Böngéssze árajánlataikat és keresse Prémium Plusz kedvezményüket is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük