Rájuk számíthat a bajban – Autómentő Budapest
szolgáltatások

Rájuk számíthat a bajban – Autómentő Budapest

Gépjárművek mentése, fuvarozása és szállításával is foglalkoznak itt az autómentés Budapest 0-24-nél. Akár kedvezményes ajánlataik is vannak azok számára, akik rendszeres fuvarokat szeretnének igényelni és erre szerződést is kötni. Tudni illik sok szalonnal és gyárral állunk szerződésben, nem csak egyéni személyekkel. Az ajánlataik mind átbeszéltek és személyre szabottak, akár legyen maga egy cég képviselője vagy legyen Ön egy magánszemély.
Mi sem egyszerűbb, mint velük szerződést kötni az autómentés 0-24-nél. Annyi az ön dolga, hogy felveszi a kapcsolatot és elmondja mik is az ön elképzelései, illetve feltételei (tömeg, gyakoriság, távolság). Sok előnnyel és kedvezménnyel jár. Egy óriási plusz pont, hogy az év bármely napján és annak bármely órájában biztosítva van. Minden autómentésnél 0 24-ben kedvezményes szállítással kecsegtetik. Egy segélyhívás és máris úton van valaki önhöz.
Lehet ön autókereskedő, bontó vagy éppen autókölcsönző társasság, bármire nyitottak vagyunk. Az autómentés mindig aktív NON STOP. Fontos részlet, ha kátyú okozta közúton történt balesetet szenved, akkor a rendőrség kihívásával, a jegyzőkönyv elkészültével a biztosítója fizet! A biztosító társaság állja a kárt és az autómentést is. Autómentés 024 Budapest ne tétovázzon hívjon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük