Változó váltózárakkal biztosítjuk minden autó biztonságát
szolgáltatások

Változó váltózárakkal biztosítjuk minden autó biztonságát

A kezdetektől fogva az egyik legfontosabb célunknak tartjuk azt, hogy a legtöbb autótípusba tudjunk váltózár beszerelést végezni. Függetlenül a gyártótól, a típustól és az évjárattól, valamennyi autóban szükség van egy megbízható védelmi eszközre. Mi ezért törekszünk a cégünknél nap, mint nap, hogy az összes ügyfelünknek segíthessünk. Komoly erőforrásokat fektetünk abba, hogy teszteljük a különböző váltózár verziókat, eltérő autókban. Miután átment a megfelelő teszteken a zár, mehet élesben védeni a tulajt a tolvajoktól. Mi melyik váltózárakat alkalmazzuk?

  • Bear Lock – mi sem tükrözi jobban a kiváló minőségét, minthogy 10 év prémium garancia jár hozzá. Továbbá még a készlet tart, most nagy értékű ajándékot is kapnak az ügyfelek tőlünk!
  • Diamond Lock – A Diamond Lock-ról azt kell tudni, hogy a betétje a svájci eredetű KABA, mely a piacon az egyik legjobb. Ehhez a típushoz 5 év garancia, 2 db kulcs és kódkártyát is kapunk.
  • Construct – Egy nevezetes, komoly történelmet maga után tudó váltózár márkáról beszélünk. Kissé drágábban kapható a többi márkánál, azonban ez nem véletlen. A cég nagyon komoly fejlesztéseket folytatott úgy a biztonság, úgy az esztétikai téren egyaránt. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük